Tofu Sezamowe Z Warzywami Wiosennymi I Komosą Ryżową

Tofu Sezamowe Z Warzywami Wiosennymi I Komosą Ryżową
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 322 kalorie, 17g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Jeśli masz olej sezamowy, mieszankę przypraw furikake, sos rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest świetne. Spróbuj Kurczak w sosie sojowym i Tofu z warzywami wiosennymi, Tofu z sezamem na warzywach, oraz Sajgonki sezamowo-imbirowe i Quinoa dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn