Tofu Reubens Z Sałatką
Tofu Reubens z sałatką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 569 kalorii. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ogórki koperkowe, musztardę w proszku, SOS tysiąca wysp i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać ogórki koperkowe, można śledzić to danie główne z Cinnamon Swirl Coffeecake jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z tofu z ciecierzycy (Sałatka Birmańska z tofu Shan), Reubens, oraz Little Reubens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połóż tofu na desce do krojenia i pokrój każdy kawałek na pół poziomo.
Posypać kawałki tofu równomiernie z jednej strony z ziela angielskiego i musztardy w proszku.
Rozgrzać 1/2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać tofu i gotować, obracając raz, aż złoty kolor, o 1 minutę na stronie. Wytrzyj patelnię i usuń z ognia.
Każdą kromkę chleba posmarować 1 łyżką rosyjskiego sosu, następnie kanapkę z kiszoną kapustą, tofu i serem.
Podgrzać 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu.
Dodać 2 kanapki i gotować, obracając raz, aż ser topi się i chleb jest tosty, o 3 protokół na stronie. Powtórz z pozostałym masłem i kanapkami.
Wymieszać zieleninę, kornichony, solankę, grzyby i oliwę z oliwek.
Kanapki podawać z sałatką.