Toffi Fondue

Toffi Fondue
Toffi Fondue może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 32 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 5G tłuszczu i w sumie 154 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy z migdałów, brązowy cukier, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Fondue Z Owoców Toffi, Czekoladowe Fondue I Zestaw Do Fondue Z Żeliwa Swissmar, oraz Rodzinna noc Fondue {Moje Ulubione Fondue + gratis!} dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj masło, brązowy cukier, mleko, syrop kukurydziany i wodę. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Dodaj kawałki toffi i wanilię. Trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
WaniliaWanilia
3
Podawać z ciastem i owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn