Tilapia z mąki kukurydzianej z Pico de Gallo

Tilapia z mąki kukurydzianej z Pico de Gallo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj tilapii z mąki kukurydzianej z Pico de Gallo. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka maślanki, mąki, popękany pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Kolacja: Chrupiąca Tilapia Z Salsą Pico De Gallo, Sałatka Z Tilapii Z Mąki Kukurydzianej, oraz Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn