Tilapia Parmezanu

Tilapia Parmezanu
Parmezan Tilapia może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 2457 kalorii, 160g białka, oraz 193g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.16 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka tilapii, parmezanu, mccormick to delikatna przyprawa cytrynowo-ziołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest doskonałe. Tilapia Parmezanu, Tilapia Parmezan, oraz Tilapia Parmezanu są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie płyny i przyprawy razem. Jeśli wydaje się zbyt gruba (jak naprawdę Gruba pasta), dodać trochę dodatkowego majonezu. Jeśli wydaje się zbyt kremowy, dodaj kolejne kilka koktajli sera. Jak mówi Rachael Ray, "oko w oko". Konsystencja będzie gęsta, ale wciąż mieszana i lekko kremowa.Następnie weź rybę, po jednym filecie na raz, i pokryj tylko jedną stronę mieszaniną, upewniając się, że pokrywasz całą stronę. Zwykle około 2-2 1/2 łyżek mieszanki powinno to zrobić, na sztukę ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2
Umieść rybę (do góry) w lekko wysmarowanym naczyniu piekarnika i piecz na dolnej półce w temperaturze 177° przez 35 minut. Nie martw się, jeśli trochę brązowieje; niektóre browning dodaje smaku. Kiedy piekę to, zwykle staje się jasnobrązowy na całym, więc nie martw się, jeśli widzisz, czy zmienia kolor na brązowy. Nie zdziw się również, jeśli mieszanina powłoki trochę się ześlizgnie. To normalne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
3
Podawać z farszem lub dzikim ryżem i sałatką i masz świetny, łatwy posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia66
Magazyn