Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać ostateczny Krab ciasta spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.16 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 750 kalorii, 26g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. 104 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku z cytryny, bułka tarta, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ultimate Crab Cakes, The Ultimate Crab Cakes, oraz The Ultimate Crab Cakes.
Instrukcje
1
Dodać ciastka krabowe po raz pierwszy, więc mają czas, aby firmy się w lodówce, zanim je gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
2
Na patelni na średnim ogniu rozgrzać 2-krotnie oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj cebulę i czosnek i gotować przez 5 do 7 protokół, aż cebula dostaje rodzaju karmelizowane. Wrzucić, że do miski i złożyć w krabmeat, bułka tarta, majonez, białko jaja, sok z limonki, i kolendry, mieszanie tylko do dobrze wymieszane. Doprawić solą i pieprzem. Uformuj mieszaninę na 6 ciastek z krabami.
Połóż je na talerzu, przykryj i włóż do lodówki, aby ostygły.
5
Aby służyć, podgrzać 3-liczyć oliwy z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać ciastka krabowe i gotować przez około 4 protokół z każdej strony, aż ładne i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
7
Podawać na rozdartym papierze rzeźniczym ze świeżymi klinami cytryny i czosnkiem Aioli z korzeniem selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
Seler
Czosnek
Aioli
8
Czosnek zmielić i zrobić pastę za pomocą boku noża. Wskazówka: aby to przyspieszyć, dodaj trochę soli do czosnku i kontynuuj zacieranie z boku noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Mięso Mielone
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
9
Umieść pastę w dużej misce i dodaj: kwaśną śmietanę, majonez, nasiona selera, sok z cytryny i olej. Dobrze doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Wchodzisz na rozdrobniony korzeń selera i szczypiorek. Nadaj mu ostateczny smak i dostosuj przyprawę, jeśli to konieczne.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.