The Nasty Bits: How to Render Leaf smalec (with Welsh Griddle Cakes )

The Nasty Bits: How to Render Leaf smalec (with Welsh Griddle Cakes )
Paskudne kawałki: jak renderować smalec z liści (z walijskimi ciastami na patelni ) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skórki cytrynowej, złote rodzynki, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj The Nasty Bits: Spanish Smalec Cookies (Polvorones), The Nasty Bits: Cod Milt, oraz The Nasty Bits: Pig ' s Head dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać smalec i masło, lub po prostu masło, i za pomocą blendera do ciast lub dwóch noży, pokroić tłuszcz w mąkę, aż cząstki będą wielkości małego groszku. Opuszkami palców pocierać mieszankę mąki i tłuszczu, aż smalec i masło będą dość małe, a mieszanina przypomina grubą mączkę kukurydzianą. Wymieszaj cukier, gałkę muszkatołową, ziele angielskie, suszone owoce i skórkę cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
SmalecSmalec
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W małej misce widelcem ubić jajko, sok z cytryny i 2 łyżki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posypać mieszaninę jaj na mieszaninę mąki i użyć widelca, aby rozpocząć mieszanie go, rzucając ciasto, aż utworzy średnie grudki. Następnie sięgnij do ciasta obiema rękami i, pracując szybko, rzucaj je, aż będzie wilgotne, ściskając ciasto razem, tworząc jedną masę. Jeśli ciasto nie wytrzyma, dodaj trochę więcej mleka, 1 łyżeczkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Lekko mąki powierzchni roboczej, umieścić ciasto na nim, i toczyć na ciasto do spłaszczenia go; nadal toczenia, aż będzie 1/3-cala grubości. Użyj noża, aby wytłoczyć Naboje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Przenieś je na arkusz lub tacę. Reroll i restamp resztki, używając całego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Podgrzej żeliwną patelnię na małym ogniu. Ostrożnie przenieść ciasta na patelni, odstępy je około 2 cali od siebie. Gotować na małym ogniu przez 5 do 6 minut lub do dna są głębokie złoty kolor. Obrócić ostrożnie łopatką i gotować drugie strony przez 5 minut. Powierzchnie powinny czuć się ostre po dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Przenieś ciasta do drucianego stojaka. Pozostałe ciasta gotować w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Ciasta podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej przez 2-3 dni.
10
Za wytopiony smalec: (sprawia, że około 10 filiżanek)
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
11
Ostrym nożem pokrój smalec na około 1 cal kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
12
Umieść kostki smalcu w ciężkim garnku, najlepiej żeliwnym emaliowanym i dodaj wodę. Przykryj garnek i pozwól, aby smalec renderował przez pierwsze dziesięć minut; następnie zdejmij pokrywkę. Utrzymując bardzo niskie ciepło, powoli doprowadzaj smalec do temperatury, w której ciecz ledwo się gotuje. Kontynuuj renderowanie smalcu przez 1 do 2 godzin, aż kawałki skwarków będą złotobrązowe i bardzo małe, a płynny tłuszcz będzie blady i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
13
Odcedzić skwarki ze smalcu, naciskając na siatkę Sitka, aby wydobyć jak najwięcej cieczy z ciał stałych. Odstawić skwarki do innego użycia. Schłodzić smalec do temperatury pokojowej i schłodzić do stałej. Smalec może być przechowywany w szczelnych pojemnikach przez kilka miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn