Glazurowana rzepa z szalotkami i pietruszką

Glazurowana rzepa z szalotkami i pietruszką
Przeszklona rzepa z szalotki i pietruszki może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka rzepy, szalotki, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Duszona Rzepa Z Pietruszką, Pieczona mała rzepa z winegretem Pietruszkowo-musztardowym, oraz Rzepa Szkliwiona - 2 Punkty.

Instrukcje

1
Roztopić masło w szerokim 5-litrowym ciężkim garnku na umiarkowanym ogniu, następnie dodać rzep, mieszając, aż do dobrze pokrytej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać bulion, cukier, sól i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż rzepa są po prostu miękkie, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
BulionBulion
CukierCukier
SólSól
3
Nadal gotować rzepy, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zostanie zmniejszona na tyle, aby po prostu glazury rzepy, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
GlazuraGlazura
4
Posypać szalotki i pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn