Thai Red Pork Curry Z Bakłażanami

Thai Red Pork Curry Z Bakłażanami
Thai Red Pork Curry z bakłażanami to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chili, skórkę z cytryny, tajską pastę curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Polędwiczki Wieprzowe Tajskie Curry, oraz Tajskie curry z dyni z wieprzowiną dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn