Thai Crab Rolls

Thai Crab Rolls
Przepis Thai Crab Rolls jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos sojowy, liście sałaty maślanej, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to ROYAL THAI CRAB CAKES, Sałatka krabowa po tajsku w papai, oraz Thai-Style Crab & Corn Chowder.

Instrukcje

1
W średniej misce, wymieszać mięso krabowe, majonez, pasta tamaryndowa, chile pieprz i sól. Łyżka około 2 łyżki mieszanki na środku placu sajgonki. Złóż jeden róg tuż obok wypełnienia i naciśnij, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta TamaryndowaPasta Tamaryndowa
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
CrabmeatCrabmeat
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posmaruj otwartą część bułki żółtkiem. To nie tylko uszczelnia rolkę, ale także ją chrupie. Wchodzisz na dwa rogi po obu stronach złożonego rogu w kierunku środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
ChipsyChipsy
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Zwinąć wypełnienie szczelnie w kierunku pozostałego punktu. W razie potrzeby zapieczętuj punkt odrobiną więcej jajka. Powtórz z pozostałymi opakowaniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Dodaj wystarczająco dużo oleju do ciężkiej patelni, aby pokryć rolki o połowie drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Podgrzać na średnim ogniu, aż olej będzie skwierczący. Smażyć bułki kilka na raz przez 45 do 50 sekund, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Aby zrobić sos do zanurzania, połącz ocet ryżowy, sos sojowy, ząbek czosnku i cukier w pojemniku blendera lub robota kuchennego. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Aby służyć, ułóż półmisek z liśćmi sałaty i umieść na środku małą miskę sosu do zanurzania. Ułóż roladki krabowe na liściach sałaty wokół Dipu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia9
Magazyn