Przepis Thai Crab Rolls jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos sojowy, liście sałaty maślanej, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to ROYAL THAI CRAB CAKES, Sałatka krabowa po tajsku w papai, oraz Thai-Style Crab & Corn Chowder.
Instrukcje
1
W średniej misce, wymieszać mięso krabowe, majonez, pasta tamaryndowa, chile pieprz i sól. Łyżka około 2 łyżki mieszanki na środku placu sajgonki. Złóż jeden róg tuż obok wypełnienia i naciśnij, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Tamaryndowa
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Posmaruj otwartą część bułki żółtkiem. To nie tylko uszczelnia rolkę, ale także ją chrupie. Wchodzisz na dwa rogi po obu stronach złożonego rogu w kierunku środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
Chipsy
Drażetki Z Białą Perłą
3
Zwinąć wypełnienie szczelnie w kierunku pozostałego punktu. W razie potrzeby zapieczętuj punkt odrobiną więcej jajka. Powtórz z pozostałymi opakowaniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Dodaj wystarczająco dużo oleju do ciężkiej patelni, aby pokryć rolki o połowie drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.