Teriyaki Wołowina I Papryka

Teriyaki Wołowina I Papryka
Przepis Teriyaki wołowina i papryka jest gotowy w około 16 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.73 za porcję. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wołowiny top polędwicy stek, papryka i paski cebuli, azjatyckie makaron pszeniczny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest świetne. Spróbuj Makaron "smażony" z cukinią Teriyaki z krewetkami, papryką, cebulą i brokułami, Teriyaki Flank Steak Sandwich Z Kapustą Napa, Czerwoną Papryką I Marchewką, oraz Wołowina Teriyaki dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia34
Magazyn