Tatar z łososia z kaparami, szalotkami i chrzanem

Tatar z łososia z kaparami, szalotkami i chrzanem
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, szalotki, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tatar Z Łososia I Chrzanu, Pieczony Łosoś Z Chrzanem I Szalotkami, oraz Pieczony łosoś z koperkiem, kaparami i chrzanem.

Instrukcje

1
Na desce do krojenia ułóż łososia kilka plastrów wysoko i pokrój w kostkę ¼ cala. Z grubsza posiekać kostki, aż będą około 1/8-calowe kawałki, ale nie puréed. Niektóre zmienne tekstury są dobre. W średniej nieaktywnej misce mieszającej delikatnie wymieszaj łososia ze wszystkimi pozostałymi składnikami, z wyjątkiem plastrów ogórka i bagietki.Wyłożyć dno tacy do serwowania z plasterkami ogórka ułożonymi w koncentrycznych kręgach. Usypać Tatar na plastry, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę, aby smaki do stopienia i Tatar do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Podawaj je na plastrach bagietki, z odrobiną ogórka i dodatkowym chrzanem na boku jako opcjonalne dodatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
BagietkaBagietka
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn