Tatar z łososia z kaparami, szalotkami i chrzanem
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, szalotki, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tatar Z Łososia I Chrzanu, Pieczony Łosoś Z Chrzanem I Szalotkami, oraz Pieczony łosoś z koperkiem, kaparami i chrzanem.
Instrukcje
Na desce do krojenia ułóż łososia kilka plastrów wysoko i pokrój w kostkę ¼ cala. Z grubsza posiekać kostki, aż będą około 1/8-calowe kawałki, ale nie puréed. Niektóre zmienne tekstury są dobre. W średniej nieaktywnej misce mieszającej delikatnie wymieszaj łososia ze wszystkimi pozostałymi składnikami, z wyjątkiem plastrów ogórka i bagietki.Wyłożyć dno tacy do serwowania z plasterkami ogórka ułożonymi w koncentrycznych kręgach. Usypać Tatar na plastry, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę, aby smaki do stopienia i Tatar do ostygnięcia.
Podawaj je na plastrach bagietki, z odrobiną ogórka i dodatkowym chrzanem na boku jako opcjonalne dodatki.