Tasiemiec Pomarańczowo-Orzechowy
Pomarańczowo-orzechowe Tasiemie to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, mąkę, jasny syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tasiemiece Orzechowe, Tasiemiec orzech czarny (bez ziarna), oraz Warkocze Orzech Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, cukier granulowany i 1/8 łyżeczki soli, mieszając trzepaczką.
Połączyć ser, masło, i mleko w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszaninę mąki; pokonać z małą prędkością tylko do mieszania (mieszanina będzie kruchy).
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 3 lub 4 razy. Ciasto podzielić na 24 porcje.
Umieść 1 porcję ciasta w każdej z 24 miniaturowych filiżanek do muffinek pokrytych sprayem do gotowania. Wciśnij ciasto do dolnych i górnych stron kubków, używając lekko posypanych mąką palców.
Aby przygotować nadzienie, łyżka około 1/2 łyżeczki orzechów włoskich do każdej filiżanki muffin.
Połącz brązowy cukier i pozostałe składniki, dobrze mieszając trzepaczką; łyżka około 2 łyżeczki nadzienia orzechami włoskimi w każdej filiżance muffin.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż ciasto jest lekko rumiane i nadzienie jest puffy. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu. Uruchom nóż wokół zewnętrznej krawędzi każdego tassie; zdjąć z patelni. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.