Tasiemiec Pomarańczowo-Orzechowy

Tasiemiec Pomarańczowo-Orzechowy
Pomarańczowo-orzechowe Tasiemie to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, mąkę, jasny syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tasiemiece Orzechowe, Tasiemiec orzech czarny (bez ziarna), oraz Warkocze Orzech Pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę, cukier granulowany i 1/8 łyżeczki soli, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Połączyć ser, masło, i mleko w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać mieszaninę mąki; pokonać z małą prędkością tylko do mieszania (mieszanina będzie kruchy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 3 lub 4 razy. Ciasto podzielić na 24 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Umieść 1 porcję ciasta w każdej z 24 miniaturowych filiżanek do muffinek pokrytych sprayem do gotowania. Wciśnij ciasto do dolnych i górnych stron kubków, używając lekko posypanych mąką palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
8
Aby przygotować nadzienie, łyżka około 1/2 łyżeczki orzechów włoskich do każdej filiżanki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
9
Połącz brązowy cukier i pozostałe składniki, dobrze mieszając trzepaczką; łyżka około 2 łyżeczki nadzienia orzechami włoskimi w każdej filiżance muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Piec w 350 przez 20 minut lub aż ciasto jest lekko rumiane i nadzienie jest puffy. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu. Uruchom nóż wokół zewnętrznej krawędzi każdego tassie; zdjąć z patelni. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn