Tarty quiche z bekonem
Tarty z bekonem quiche zajmują około 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 porcji. Jedna porcja zawiera 248 kalorii , 7 g białka i 19 g tłuszczu . Za 88 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ser colby, cebulę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 13% wyniku , co nie jest wynikiem super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Tarty z quiche z bekonem , Tarty z quiche z bekonem i kiełbasą i Tarty z quiche .
Instrukcje
W małej misce ubij serek śmietankowy i mleko na gładką masę.
Dodaj jajka, ser, zieloną paprykę i cebulę.
Podziel ciasto na osiem trójkątów; wykładamy na spód i na boki natłuszczonych foremek na muffinki.
Połóż połowę boczku w miseczkach.
Wlać mieszaninę jajek na boczek; posypać pozostałym boczkiem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 18-22 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.
Polecane wino: Port
Port to mój ulubiony wybór do tarty. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Port DECO firmy NV Sonoma Portworks z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Port DECO firmy NV Sonoma Portworks
Wyjątkowe kalifornijskie wino poobiedne DECO to wyjątkowa mieszanka ręcznie wyselekcjonowanych kalifornijskich portów delikatnie muśniętych esencjami naturalnej ciemnej czekolady. DECO ma w bukiecie wspaniałe nuty ciemnej czekolady, po których następuje bogata, jedwabista gładkość na podniebieniu. Ciemna czekolada powraca z długim, utrzymującym się finiszem.