Pstrąg Wędzony

Pstrąg Wędzony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wędzonego pstrąga. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 705 kalorii, 51g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na $5.9 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, olej sałatkowy, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pstrąg Wędzony, Dip Wędzony Z Pstrąga, oraz Dip Wędzony Z Pstrąga.

Instrukcje

1
Pstrąga opłukać i osuszyć. W małej misce wymieszaj cukier, sól, skórkę cytryny i tymianek; równomiernie natrzyj boki ryby. Stos pstrąga w naczyniu do pieczenia 9 na 13 cali. Przykryć i schłodzić, aby utwardzić co najmniej 1 godzinę lub do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CukierCukier
TymianekTymianek
RybyRyby
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W misce moczyć zrębki w 2 litrach wody przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Drenaż.
4
Jeśli używasz grilla węglowego, zapal 60 brykietów z węgla drzewnego na ognisku. Po usianiu szarym popiołem, w ciągu 20 do 25 minut, popchnij połowę węgli na każdą stronę rusztu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Posypać połowę mokrych wiórów na każdym kopcu węgli. Umieść grill około 6 cali nad rusztem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Jeśli używasz grilla gazowego, włącz ciepło do wysokiego. Włóż mokre wióry do dymu lub patelni foliowej bezpośrednio na ciepło. Zamknij pokrywę i podgrzewaj przez około 10 minut. Wyreguluj ciepło do pośredniego grillowania (bez ogrzewania w środku).
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Dobrze opłucz rybę i osusz. Brzegi skóry ryb posmaruj olejem i połóż rybę, skórę w dół, na grillu, a nie nad źródłem ciepła. Przykryć grilla; otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny. Gotować, aż ryby będą nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne-patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 8 do 10 minut. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś rybę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia33
Magazyn