Pstrąg Potokowy Z Puree Pietruszkowym I Sałatką Z Rzodkiewki

Pstrąg Potokowy Z Puree Pietruszkowym I Sałatką Z Rzodkiewki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga potokowego z Puree z pietruszki i sałatką z rzodkiewki. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 332 kalorie, 36g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz rzodkiewki, sok z cytryny, oliwki kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki, Pstrąg Potokowy Müllerin, oraz Pieczony pstrąg z koprem włoskim, rzodkiewką i rukolą dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn