Tarta Z Kremem Truskawkowo-Kokosowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 2470 kalorii, 46g białka, oraz 181g tłuszczu na porcję. Na 14,5 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest idealny do Dzień Matki. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, liście mięty, bezmleczną margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to tarta truskawkowo-kokosowa (bezglutenowa + wegańska), Tarta Z Kremem Truskawkowym, oraz Tarta Z Kremem Truskawkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325ºF i lekko nasmaruj 8-calową patelnię na ciasto lub tartę.
Umieść mąkę kokosową, mąkę migdałową, olej kokosowy lub margarynę i cukier w robocie kuchennym lub misce do miksowania i krótko zmiksuj lub wymieszaj, aby połączyć.
Dodać jajko i krótko zmiksować lub wymieszać, aby połączyć.Wciśnij mieszaninę do podstawy i po bokach przygotowanej patelni, czyniąc ją tak równomierną, jak to możliwe.Nakłuj podstawę ciasta widelcem i piecz przez 25 minut lub do momentu, gdy skórka będzie lekko opalona.Podczas gdy skorupa stygnie, przygotuj nadzienie.
Umieść skrobię kukurydzianą na małej patelni i stopniowo ubijaj niewielką ilość mleka kokosowego, aż uzyskasz gładką pastę. Stopniowo ubijaj resztę mleka kokosowego.
Podgrzać mieszaninę na małym ogniu, stale ubijając, aż śmietana zgęstnieje.Gotować od 1 do 2 minut dłużej, następnie zdjąć śmietanę z ognia i wymieszać z likierem.Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez 10 do 15 minut.Łyżka kremu kokosowego do skorupy ciasta i wygładzić.Pokrój owoce, jeśli to konieczne,i ułóż na śmietanie.W razie potrzeby udekorować liśćmi mięty i podawać w temperaturze pokojowej.