Tajskie Tofu Z Cukinią, Czerwoną Papryką I Limonką

Tajskie Tofu Z Cukinią, Czerwoną Papryką I Limonką
Przepis Thai Tofu z cukinią, czerwoną papryką i limonką jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wyjątkowo mocne tofu, mleko kokosowe, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tajskie Tofu z cukinią, czerwoną papryką i limonką, Tajskie Tofu z cukinią, czerwoną papryką i limonką, oraz Pikantne Tajskie Tofu Z Czerwoną Papryką I Orzeszkami Ziemnymi.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Po prostu zachowując aromaty i smaki, które zostały dostarczone z winegrape, LangeTwins Chenin Blanc jest żywym wyrazem odmiany. Ostre nuty jabłka Granny Smith łączą się z nutą tartej gruszki, aby stworzyć jasne i orzeźwiające wino, którym można się cieszyć samodzielnie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn