Przepis Thai Lemon Shrimp jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.92 za porcję. To danie główne ma 209 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sos chili lub, sos chili, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Shrimp Pad Thai, Shrimp Pad Thai, oraz Shrimp Pad Thai dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Marynuj krewetki w słodkim sosie chili, soku z cytryny, skórce z cytryny, liściach limonki kaffir, sosie chili, sosie rybnym, czosnku i cukrze przez 10 lub więcej minut.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.