Tajska Kiełbasa Z Indyka
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Tajska Kiełbasa z indyka może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 15g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Udaj się do sklepu i odebrać trawę cytrynową, Serrano chili, cilantro, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 34%. Spróbuj Thai Peanut Turkey and Noodles – a Leftover Turkey Revolution, Tajska Sałatka Z Kiełbasą, oraz Tajskie Bułeczki Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dobrze wymieszać indyka z fasolą, cebulą, trawą cytrynową, kolendrą ,Chilli (mniejsza ilość dla najłagodniejszego smaku), sosem rybnym, jajkiem, skrobią kukurydzianą i cukrem. Podzielić na 16 równych części i kształt na 16 pasztecików, każdy 1/2 cala grubości.
Wlać olej do 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać kilka pasztecików, bez tłoczenia. Gotować, aż brązowy z każdej strony i nie różowy w środku (wyciąć do testu), o 7 minut w sumie.
Usuń jako gotowane i osuszyć na ręcznikach papierowych; dodaj więcej pasztecików do patelni.
Gdy paszteciki są chłodne, zamrozić w jednej warstwie w metalowej patelni do twardości, a następnie szczelnie zamknąć w plastikowych workach zamrażalniczych. Transport w izolowanej skrzyni.
Umieść zamrożone paszteciki na patelni nieprzywierającej o grubości 9-10 cali na małym ogniu, przykryj i gotuj, aż się nagrzeje, 3 do 5 minut; obróć co najmniej raz.