Tagliatelle Nero Di Seppia Z Pieczonym Pesto I Skórką Z Czerwonej Papryki

Tagliatelle Nero Di Seppia Z Pieczonym Pesto I Skórką Z Czerwonej Papryki
Need a pescatariańskie danie główne? Tagliatelle Nero Di Seppia z pieczonym pesto i skórką z czerwonej papryki może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 861 kalorii. Ten przepis od Food52 ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, masło, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Czyste Jedzenie Pieczonej Czerwonej Papryki I Pesto Z Orzecha Włoskiego, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn