Tacos z liści sałaty to bezglutenowe i דל פחמימות,zne przepis z 12 porcjami. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz pod ręką rosół z kurczaka, przyprawę do taco, ser cheddar i kilka innych składników, możesz to zrobić. 11 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Sałatka Z Sałaty Liściastej Zwiędłej, Wieprzowina w filiżankach z liści sałaty, oraz Sałata liściasta z oliwkami i arbuzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować i wymieszać zieloną paprykę i żółtą cebulę na patelni na średnim ogniu z oliwą z oliwek i bulionem z kurczaka, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Pokrój mieloną wołowinę na małe kawałki; umieść na oddzielnej patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać mieloną wołowinę z przyprawą taco, aż wołowina będzie rumiana i krucha, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Napełnij każdy liść sałaty około 2 łyżkami nadzienia wołowego; top z 1 do 2 łyżeczek mieszanki zielonego pieprzu, pomidora roma, około 1 1/2 łyżki sera Cheddar.