Tacos z cukinią i kukurydzą
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Cukinia i kukurydza Tacos może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłe tortille kukurydziane, pomidory, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos z cukinią i kukurydzą z Guacamole, Zwęglona kukurydza i cukinia Tacos, oraz Taco z prażonej kukurydzy i cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać połowę oleju na dużej patelni na dużym ogniu. Tost kukurydza 5 minut, mieszając; doprawić solą.
Usunąć kukurydzę; odstawić na bok.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka plus 1 1/2 łyżeczki oleju na patelni. Cebulę ugotować, mieszając, aż się karmelizuje, 5 minut.
Dodać czosnek; gotować 1 do 2 protokół.
Dodać pomidory; gotować 10 protokół.
Dodać cukinię; gotować do miękkości, 10 do 12 minut; doprawić solą.
Dodaj kukurydzę, fasolę, epazote i pieprz. Gotować 3 protokół. Podziel nadzienie między tortille; na wierzchu po 1 1/2 łyżeczki salsy i 1 łyżeczka sera.