Tabbouleh z marynowanymi karczochami i szpinakiem dla niemowląt
Przepis Tabbouleh z marynowanymi karczochami i szpinakiem Baby jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz karczochy, mięta, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Marynowane Karczochy Dziecięce, Ugotuj książkę: marynowane karczochy dziecięce, oraz Marynowane karczochy dla niemowląt z koperkiem i świeżym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij łodygi od karczochów.
Umieść łodygi i karczochy w koszyku na parowiec ustawionym na 1 cal gotującej się wody. Przykryć i parować na umiarkowanym ogniu, aż karczoch DNA są miękkie po przekłuciu nożem, o 40 protokół. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, ściągnij liście z karczochów i przycinaj włóknistą zewnętrzną skórę. Za pomocą łyżki, zeskrobać Owłosione Dławiki. Ćwierć karczocha. Obrać łodygi karczocha i pokroić je w 1/2-calowe rundy.
Na małej patelni, toast nasiona kminku na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 40 sekund.
Przełożyć do młynka do przypraw i ostudzić. Zmiel nasiona kminku na proszek i przenieś do dużego, płytkiego naczynia. Wymieszać z oliwą z oliwek, octem i oregano i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj karczochy i płaszcz dobrze z marynaty kminku.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę lub przechowywać w lodówce przez noc.
W dużej żaroodpornej misce wlej wrzącą wodę na bulgur. Przykryć i odstawić, aż woda zostanie wchłonięta, a bulgur będzie miękki, około 40 minut. Puch z widelcem. Wymieszać z oliwą z oliwek, sokiem z cytryny, szalotki, pietruszką, pomidorem śliwkowym i miętą; doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, lub do ostygnięcia.
W misce wrzucić pomidory koktajlowe ze szpinakiem, fetą i orzeszkami piniowymi. Łyżka 2 łyżki marynaty z karczochów nad sałatką i dobrze wrzucić; doprawić solą i pieprzem.
Łyżka tabbouleh na talerzach i otaczają karczochy. Top z sałatką szpinakową i podawać.