Słynny Japoński Sos Sałatkowy W Stylu Restauracji
Słynny japoński sos sałatkowy w stylu restauracji może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 7 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jeśli masz sól, korzeń imbiru, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Japoński Sos Sałatkowy W Stylu Makoto, Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing (Power Foods), oraz Wafu Dressing (Japoński Sos Sałatkowy).
Instrukcje
W blenderze połączyć mieloną cebulę, olej arachidowy, ocet ryżowy, wodę, imbir, seler, ketchup, sos sojowy, cukier, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz . Zmiksuj z dużą prędkością przez około 30 sekund lub aż wszystkie składniki zostaną dobrze przecierane.