Słodko-pikantne kiełbaski Ragu Nachos z marynowaną cebulą

Słodko-pikantne kiełbaski Ragu Nachos z marynowaną cebulą
Słodko-pikantna kiełbasa Ragu Nachos z marynowaną cebulą to meksykański przepis na 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 35 g białka, 85 g tłuszczu i łącznie 1216 kalorii. Za 4,23 USD za porcję ten przepis pokrywa 36% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako dość drogi hor d'oeuvre. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 30 minut. Mieszanka aż 3 naprawdę ostrych sosów, serka mascarpone, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 61%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także pikantne kiełbaski Ragu Nachos z marynowaną cebulą, szybkie i pikantne marynowane cebule oraz pikantne burgery z indyka z marynowaną cebulą.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Włóż czosnek, seler, cebulę i koper włoski do robota kuchennego i zmiksuj na grubą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 3/4 Szklanki świeżo Startego Parmigianino1/2 Do 3/4 Szklanki świeżo Startego Parmigianino
świeżo Starty Parmigianinoświeżo Starty Parmigianino
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Szeroką i głęboką patelnię posmaruj oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj puree warzywne, dopraw solą i podgrzej na średnim ogniu. Gotuj warzywa, aż cały płyn wyparuje i zaczną przyklejać się do patelni – chcesz je przyrumienić, aż na dnie patelni zacznie tworzyć się skorupa. Mieszaj od czasu do czasu, aby zeskrobać brązowe kawałki, a następnie pozwól, aby masa ponownie się uformowała. Bądź cierpliwy i nie spiesz się, to tutaj rozwija się największy smak; zajmie to do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Gdy uformuje się piękna brązowa skorupa, którą można zeskrobać kilka razy, dodaj koncentrat pomidorowy, mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Pozwól, aby lekko się zrumieniło i kontynuuj mieszanie przez 2 do 3 minut. W tym momencie nie ma zbyt dużo płynu, aby zapobiec spaleniu, więc zachowaj ostrożność i poruszaj się szybko.
6
Dodać wino, wymieszać i zeskrobać pozostałe brązowe kawałki. Gotuj, aż około połowa wina odparuje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj pikantną i słodką kiełbasę i rozbijając ją łyżką, gotuj, aż mięso stanie się brązowe (w tym momencie powstaje kolejna porcja dużych brązowych smaków, więc nie spiesz się), 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Dodaj tyle wody na patelnię, aby przykryła mięso około 1/2 cala. Dobrze wymieszaj, a następnie dodaj liście laurowe i wiązkę tymianku. Spróbować, doprawić solą i ponownie spróbować; w żadnym wypadku nie jest gotowe, ale powinno smakować dobrze. Doprowadź sos do wrzenia (BTB) i gotuj na wolnym ogniu (RTS). Kontynuuj gotowanie, sprawdzając od czasu do czasu, przez 3 godziny, degustując, doprawiając i dodając więcej wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Do marynowanej cebuli: W średniej misce połącz ocet winny z 1/2 szklanki zimnej wody z kranu. Wymieszaj cukier, sól i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Dodać pokrojoną cebulę i odstawić na co najmniej 1 godzinę. Montaż: Rozgrzej piekarnik do 150 stopni F. Na dużym talerzu rozłóż warstwę chipsów tortilla. Nałóż warstwę ragu na frytki. Przykryj warstwą serów Parmigianino i Fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Włóż do piekarnika, aż ser się roztopi, od 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Wyjmij z piekarnika, posyp warstwą rukoli i wykończ dużą porcją serka mascarpone. Lepka, tandetna uczta. Pyszne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Składniki

20Orzechy dowolne (posiekane)pakowane kubek rukola, posiekanepakowane kubek rukola, posiekane23 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła2sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyseler naciowy pokrojony w 1-calową kostkęseler naciowy pokrojony w 1-calową kostkę1duża torbakukurydziane chipsy tortillakukurydziane chipsy tortilla1małefennel bulb, top and tough middle stalk removed, cut into 1-inch dicefennel bulb, top and tough middle stalk removed, cut into 1-inch dice66Orzechy dowolne (posiekane)starty ser fontinastarty ser fontina1bunchfresh thyme, tied with butcher's twinefresh thyme, tied with butcher's twine3goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity2to 3 really good shots hot sauce, such as Tabascoto 3 really good shots hot sauce, such as Tabasco454Orzechy dowolne (posiekane)słodka włoska kiełbasa, osłonki usuniętesłodka włoska kiełbasa, osłonki usunięte1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna113Orzechy dowolne (posiekane)1/2 szklanki sera mascarpone1/2 szklanki sera mascarpone6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2onions, cut into 1-inch diceonions, cut into 1-inch dice1red onion, sliced into very thin ringsred onion, sliced into very thin rings4806 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiobfite czerwone winoobfite czerwone wino1796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa454Orzechy dowolne (posiekane)pikantna włoska kiełbasa, usunięte osłonkipikantna włoska kiełbasa, usunięte osłonki2(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata5246 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkifreshly grated Parmigianinofreshly grated Parmigianino

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, wino musujące i Riesling to moje ulubione nachosy. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Lexème Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
Lexème Pinot Noir
Lexème Pinot Noir
zrównoważony, finezyjny, gładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn