Słodko-pikantne kiełbaski Ragu Nachos z marynowaną cebulą
Słodko-pikantna kiełbasa Ragu Nachos z marynowaną cebulą to meksykański przepis na 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 35 g białka, 85 g tłuszczu i łącznie 1216 kalorii. Za 4,23 USD za porcję ten przepis pokrywa 36% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako dość drogi hor d'oeuvre. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 30 minut. Mieszanka aż 3 naprawdę ostrych sosów, serka mascarpone, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 61%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także pikantne kiełbaski Ragu Nachos z marynowaną cebulą, szybkie i pikantne marynowane cebule oraz pikantne burgery z indyka z marynowaną cebulą.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Włóż czosnek, seler, cebulę i koper włoski do robota kuchennego i zmiksuj na grubą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 3/4 Szklanki świeżo Startego Parmigianino
świeżo Starty Parmigianino
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Szeroką i głęboką patelnię posmaruj oliwą z oliwek.
Dodaj puree warzywne, dopraw solą i podgrzej na średnim ogniu. Gotuj warzywa, aż cały płyn wyparuje i zaczną przyklejać się do patelni – chcesz je przyrumienić, aż na dnie patelni zacznie tworzyć się skorupa. Mieszaj od czasu do czasu, aby zeskrobać brązowe kawałki, a następnie pozwól, aby masa ponownie się uformowała. Bądź cierpliwy i nie spiesz się, to tutaj rozwija się największy smak; zajmie to do 30 minut.
Gdy uformuje się piękna brązowa skorupa, którą można zeskrobać kilka razy, dodaj koncentrat pomidorowy, mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Pozwól, aby lekko się zrumieniło i kontynuuj mieszanie przez 2 do 3 minut. W tym momencie nie ma zbyt dużo płynu, aby zapobiec spaleniu, więc zachowaj ostrożność i poruszaj się szybko.
6
Dodać wino, wymieszać i zeskrobać pozostałe brązowe kawałki. Gotuj, aż około połowa wina odparuje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj pikantną i słodką kiełbasę i rozbijając ją łyżką, gotuj, aż mięso stanie się brązowe (w tym momencie powstaje kolejna porcja dużych brązowych smaków, więc nie spiesz się), 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Dodaj tyle wody na patelnię, aby przykryła mięso około 1/2 cala. Dobrze wymieszaj, a następnie dodaj liście laurowe i wiązkę tymianku. Spróbować, doprawić solą i ponownie spróbować; w żadnym wypadku nie jest gotowe, ale powinno smakować dobrze. Doprowadź sos do wrzenia (BTB) i gotuj na wolnym ogniu (RTS). Kontynuuj gotowanie, sprawdzając od czasu do czasu, przez 3 godziny, degustując, doprawiając i dodając więcej wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Dodać pokrojoną cebulę i odstawić na co najmniej 1 godzinę. Montaż: Rozgrzej piekarnik do 150 stopni F. Na dużym talerzu rozłóż warstwę chipsów tortilla. Nałóż warstwę ragu na frytki. Przykryj warstwą serów Parmigianino i Fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Włóż do piekarnika, aż ser się roztopi, od 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Wyjmij z piekarnika, posyp warstwą rukoli i wykończ dużą porcją serka mascarpone. Lepka, tandetna uczta. Pyszne.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, wino musujące i Riesling to moje ulubione nachosy. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Lexème Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.