Słodkie i pikantne pestki dyni

Słodkie i pikantne pestki dyni
Słodkie i pikantne pestki dyni to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 197 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, pestki dyni, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, Risotto Z Kaczką I Dynią Z Pikantnymi Pestkami Dyni, oraz Curry zupa dyniowa z pikantnymi pestkami dyni dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn