Szynka na patelni z glazurą imbirowo-brzoskwiniową
Szynka na patelni z glazurą imbirowo-brzoskwiniową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 225 kalorii, 19g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, musztardę zbożową, szynkę o zawartości 3% mniej sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brzoskwinię, można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Ziołowa Z Glazurą Brzoskwiniową Imbirową, Patelnia Wieprzowa Imbirowo-Brzoskwiniowa, oraz Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników; odstawić.
Obie strony plasterków szynki posmarować sprayem do gotowania.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać plasterki szynki; gotować 1 1/2 do 2 protokół z każdej strony lub do lekko rumiane.
Przełożyć szynkę na talerz.
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodać mieszankę brzoskwini spread do patelni; gotować 30 sekund, aż brzoskwinia spread topnieje.
Dodać plasterki szynki; gotować 2 minuty, często obracając się do glazury.