Szybkie łopatka wieprzowa z marynowaną cebulą
Szybkie łopatka wieprzowa z marynowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pasty annatto, cebula, łopatka wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj wolno pieczone arepas wieprzowe z szybko marynowaną cebulą i chimichurri, Łopatka wieprzowa duszona na cydrze z karmelizowaną cebulą, oraz Szybka Marynowana Czerwona Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj pierwsze 4 składniki w blenderze, aż będą gładkie.
Rozgrzać olej w szybkowarze na średnim i wysokim ogniu.
Dodać mięso partiami; gotować 4 min. lub aż równomiernie zbrązowieje. Odstawić całe mięso do szybkowaru; na wierzch wymieszać sok.
Zablokuj pokrywę szybkowaru na miejscu. Gotować na średnim ogniu, aż odpowietrznik ciśnieniowy zablokuje się na miejscu, a regulator zacznie delikatnie kołysać. Stopniowo zmniejszaj ciepło, aby utrzymać powolny stały ruch kołysania; gotuj 55 min.
Odstawić 10 min. albo dopóki ciśnienie nie spadnie. W międzyczasie dodaj cebulę do rondla z wrzącej wody; gotuj 5 min.
Cebulę odcedzić; umieścić w misce.
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza.
Wyjmij regulator z szybkowaru, a następnie pokrywę.
Wyjąć mięso z kuchenki; mięso rozdrobnić. Powrót do kuchenki; wrzucić z sosem. Top tortille z mieszaniną mięsa i cebuli; zwinąć.