Szybkie Polewanie Lukrem Fondant
Szybkie wlać Fondant lukier może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole lukier przepis. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 734 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier cukierniczy, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Podobne przepisy to Ciasto migdałowe z serkiem śmietankowym, Ganache i nadzieniem ze świeżych truskawek, lukrem waniliowym i różowym kremówką, Łatwe Ciasto bananowe z szybkim lukrem karmelowym, oraz Szybki Pikantny lukier cytrynowy do piernikowych ciasteczek.
Instrukcje
W rondlu połącz cukier, wodę i syrop kukurydziany. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż osiągnie temperaturę 92 Stopni F (33 stopni C.)
Mieszanina powinna być wystarczająco cienka, aby wlać, ale wystarczająco gruba, aby pokryć ciasto. Wymieszaj ekstrakt z migdałów.
Aby pokryć ciasto: ciasto Frost gładko z kremem maślanym i umieścić na stojaku chłodzącym z arkuszem cookie pod spodem.
Wlać kremówkę na lodowym cieście, płynąc od środka i poruszając się okrężnym ruchem. Dotknij boków łopatką.