Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj szybki sos do hamburgerów. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 9g tłuszczu i w sumie 160 kalorii. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz, mąkę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj SOS hamburgerowy taty, SOS Hamburgerowy, oraz Stek z Hamburgerem i sos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj mąkę, bulion, sól i pieprz. Stopniowo dodawaj mleko; doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.