Szybki krem z zupy grzybowej

Szybki krem z zupy grzybowej
Quick Cream of Mushroom Soup może być właśnie zupą, której szukasz. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Przepis ten służy 6. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką cebulę, grzyby, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybkie Pieczarki Krem Makaron, Szybka Zupa Grzybowo-Jęczmienna, oraz krem z pieczarkami / wegetariański krem z pieczarkami podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmażamy cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać grzyby i podsmażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
Mąkę i bulion połączyć do uzyskania gładkości; wymieszać z mieszaniną grzybową. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejszyć ciepło. Wymieszać ze śmietaną, solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
BulionBulion
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn