Szybka Szynka Tetrazzini
Szybka szynka Tetrazzini to danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 22g białka, oraz 13g tłuszczu. Za $1.11 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Mieszanka skondensowanego kremu z zupy grzybowej, oliwy z oliwek, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 8 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szybki Indyk Tetrazzini, Szybki Indyk Tetrazzini, oraz Szynka Tetrazzini.
Instrukcje
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj makaron łokciowy we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż będzie ugotowany, ale twardy do ugryzienia, 8 minut.
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu; gotuj i mieszaj cebulę w gorącym oleju, aż będzie przezroczysta, około 5 minut.
Dodaj pokrojoną w kostkę szynkę; gotuj i mieszaj, aż kawałki szynki lekko się zrumienią, jeszcze około 5 minut. Wymieszaj śmietanę z zupy grzybowej i mleka z szynką i cebulą, mieszając, aż gładko się połączą.
Dodaj ser Cheddar, sól, czarny pieprz i groszek. Dusić, aż zgęstnieje, jeszcze około 5 minut.
Wrzuć ugotowany makaron do mieszanki szynki i podawaj.