Szybka Patelnia Rigatoni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać szybki Rigatoni patelni spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 510 kalorii, 33g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, przyprawiony sos pomidorowy, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Serowa patelnia Rigatoni z pieczarkami i szpinakiem, Łatwy Kremowy Parmezan Rigatoni (Rigatoni Alla Panna), oraz Rigatoni, zapiekanka z serem i groszkiem (Pasticcio di Rigatoni e Piselli).
Instrukcje
Ugotować rigatoni zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i ogrzać.
Podczas gdy makaron gotuje, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, zmielone okrągłe, grzyby i rozmaryn. Gotować 8 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty lub aż prawie cała ciecz odparuje. Wymieszać gotowanego makaronu i sosem pomidorowym; przykryć i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż do dokładnie ogrzanego.
Każdą porcję posypać tartym parmezanem i pieprzem.