Bearnaise Grammy
Bearnaise Gramma może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 30 centów za porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ostry sos, szalotkę, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 8%. Podobne przepisy obejmują Smażony na patelni stek z żeberka z Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), Chleb Graham mojej babci, oraz Tort na przyjęcie babci.
Instrukcje
W rondelku wymieszać białe wino, ocet, szalotkę, estragon i czarny pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż mieszanina zostanie zredukowana do około 1/4 szklanki, 5 do 10 minut.
Ubij żółtka, gorącą wodę, sól i ostry sos razem w misce, aż będą bardzo dobrze wymieszane, około 2 minut.
Wlej mieszankę białego wina na wierzch podwójnego kotła nad gotującą się wodą.
Ubij mieszankę żółtka jaja w mieszankę wina, aż będzie dobrze wymieszana.
Wlej masło do mieszanki i ubij, aż sos będzie gładki i zgęstnieje, około 5 minut.