Bearnaise Grammy

Bearnaise Grammy
Bearnaise Gramma może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 30 centów za porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ostry sos, szalotkę, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 8%. Podobne przepisy obejmują Smażony na patelni stek z żeberka z Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), Chleb Graham mojej babci, oraz Tort na przyjęcie babci.

Instrukcje

1
W rondelku wymieszać białe wino, ocet, szalotkę, estragon i czarny pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż mieszanina zostanie zredukowana do około 1/4 szklanki, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Wino BiałeWino Białe
EstragonEstragon
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubij żółtka, gorącą wodę, sól i ostry sos razem w misce, aż będą bardzo dobrze wymieszane, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Ostry SosOstry Sos
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wlej mieszankę białego wina na wierzch podwójnego kotła nad gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
4
Ubij mieszankę żółtka jaja w mieszankę wina, aż będzie dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlej masło do mieszanki i ubij, aż sos będzie gładki i zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn