Szwajcarski Kurczak Po Sherry
Swiss Sherry Chicken może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 457 kalorii, 35g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, sól i pieprz, grzanki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak po Sherry, Kurczak w sosie Sherry-sojowym, oraz Duszony Kurczak Po Sherry.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i doprawić solą i pieprzem do smaku. Każdą pierś kurczaka przykryć plasterkiem sera.
W średniej misce wymieszaj zupę, sherry i śmietanę, a następnie polej kurczakiem. Koperek zmiękczyć w roztopionym maśle, grzanki wrzucić do masła i posypać kurczakiem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut, lub do czasu, aż kurczak zostanie ugotowany.