Szpon z homara i sałatka ziemniaczana z sosem Chrzanowo-musztardowym
Szpon homara i sałatka ziemniaczana z sosem Chrzanowo-musztardowym jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 50g białka, oraz 34g tłuszczu. Na $5.09 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz ocet winny, czosnek, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana musztardowo-Chrzanowa, Sałatka stekowo-ziemniaczana z sosem chrzanowym, oraz Sałatka Z Łososia I Ziemniaków Z Sosem Chrzanowym.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki w dużym garnku z osoloną zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż tylko gotowane przez, o 10 do 12 protokół, ale zależy od wielkości ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić, lekko ostudzić i pokroić w 1/2-calową kostkę.
Dodaj mieszaninę majonezu do mieszaniny ziemniaków i homarów i delikatnie mieszaj, aż do połączenia. Złóż szalotki i estragon i ponownie doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.