Szpon z homara i sałatka ziemniaczana z sosem Chrzanowo-musztardowym

Szpon z homara i sałatka ziemniaczana z sosem Chrzanowo-musztardowym
Szpon homara i sałatka ziemniaczana z sosem Chrzanowo-musztardowym jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 50g białka, oraz 34g tłuszczu. Na $5.09 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz ocet winny, czosnek, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana musztardowo-Chrzanowa, Sałatka stekowo-ziemniaczana z sosem chrzanowym, oraz Sałatka Z Łososia I Ziemniaków Z Sosem Chrzanowym.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku z osoloną zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż tylko gotowane przez, o 10 do 12 protokół, ale zależy od wielkości ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić, lekko ostudzić i pokroić w 1/2-calową kostkę.
3
Połączyć ziemniaki i homara w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
HomarHomar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W średniej misce wymieszać majonez, musztardę, chrzan, ocet i czosnek, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj mieszaninę majonezu do mieszaniny ziemniaków i homarów i delikatnie mieszaj, aż do połączenia. Złóż szalotki i estragon i ponownie doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
Zielona CebulaZielona Cebula
EstragonEstragon
HomarHomar
ZiemniakZiemniak
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Egzotyczne aromaty ananasa, wanilii i moreli na nosie. Okrągłe, dobrze zbalansowane i o dobrej trwałości smaku.Para z rybą z sosem, białe mięso ze śmietaną, szynka z kości z sosem chablisienne.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia52
Magazyn