Szpilki z zieloną ricottą: Tacconi con Ricotta Verde

Szpilki z zieloną ricottą: Tacconi con Ricotta Verde
Szpilki z zieloną ricottą: Tacconi con Ricotta Verde to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać białka, sól i pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 89%. Spróbuj Spódnica stek z Salsa Verde i Ricotta Salata, Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, oraz Placki Tunan i Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto według przepisu i rozwałkować do drugiego najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Pokrój go na 4 lub 5 arkuszy o jednakowej wielkości, mąkę na każdym arkuszu i pokrój je na 1-calowe kwadraty. Odstawić na prześcieradła wyłożone ręcznikami kuchennymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
3
W misce robota kuchennego, pulse szpinaku, aż drobno posiekane i dodać ricotta, 1/4 szklanki startego sera, i gałki muszkatołowej. Całość przerabiamy na gładką masę, doprawiamy solą i pieprzem, odstawiamy w ciepłe miejsce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Przez CiastoPrzez Ciasto
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Ugotować makaron kwadraty we wrzącej wodzie i gotować do miękkości jeszcze al dente, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Odcedzić makaron i rezerwy 1 szklanka wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Dodaj połowę tej wody do mieszaniny ricotty, następnie dodaj makaron do mieszaniny ricotty i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
W razie potrzeby dodać więcej wody, aby nie stała się zbyt "ciasna", doprawić solą i pieprzem. Podziel równomiernie pomiędzy 4 miseczki makaronu i top startym pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
PecorinoPecorino
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Na drewnianej desce umieść mąkę w kopcu. Uformuj studnię w środku i dodaj białka i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Dodać wodę, trochę na raz, mieszając mąkę i wodę widelcem. Obiema rękami zagnieść ciasto w kulkę, dodając w razie potrzeby więcej mąki, aby uzyskać gładkie, giętkie ciasto. Ustaw ciasto pod odwróconą miską i pozostaw 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia84
Magazyn