Szparagi z masłem koperkowym
Jeśli masz około 10 minut do spędzenia w kuchni szparagi z masłem koperkowym mogą być niesamowite bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Ta przystawka ma 69 kalorii, 0g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś szparagi, sok z cytryny, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Masło koperkowe do szparagów, Cytryna i koperek masło czosnek kurczak i szparagi, oraz Szparagi z sosem koperkowym.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj masło, koperek i sok z cytryny; mieszaj, aż dobrze się połączą. Uformuj w Dziennik. (Jeśli to konieczne, wstaw do lodówki, aż mieszanina będzie wystarczająco twarda, aby łatwo się uformować.) Zawiń dziennik w folię; zamrażać, aż będzie twarda. Gdy jest gotowy do podania, pokrój masło 1/4 cala. grube i gorące szparagi.