Szparagi Scallop Stir-Fry

Szparagi Scallop Stir-Fry
Szparagi Scallop Stir-Fry jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,12 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, cebulę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ze Skrobią Kukurydzianą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 59%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Scallop & Asparagus Stir Fry, Kurczak i brokuły Stir-Fry, oraz Wołowina i brokuły Stir-Fry podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli przegrzebki są duże, przeciąć na pół i odstawić. W małej misce połączyć skrobię kukurydzianą, bulion z kurczaka i sos sojowy, aż będzie gładka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na dużej patelni smażyć szparagi, cebulę i seler w 1 łyżce oleju przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać grzyby i kasztany wodne; smażyć przez 2-3 minuty lub do momentu, aż będzie krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Wyjąć mieszankę warzywną i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
5
Na tej samej patelni smażyć przegrzebki w pozostałym oleju przez 2-3 minuty lub do momentu, gdy przegrzebki będą twarde i nieprzezroczyste. Wymieszać mieszaninę bulionu z kurczaka; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać warzywa; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
7
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
8
W razie potrzeby podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze typy na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub przypalanych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzonego pinot noir. The Thousand Islands Winery Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Thousand Islands Winery Chardonnay
Thousand Islands Winery Chardonnay
Beczka fermentowana w amerykańskim Dębie, to średnio mocne wino wykazuje aromaty masła i kokosa, a następnie ostre smaki jabłka i wanilii.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn