Szparagi i Swiss Bake
Szparagi i Szwajcarski piec może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką pokrojone szparagi, paprykę, ser szwajcarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Swiss Ham & Asparagus Egg Bake, Zapiekanka z serem szwajcarskim, szynką i szparagami, oraz Zapiekanka ze szparagami z szynki i Szwajcarii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W rondlu 1-quart, podgrzać 1 cal wody do wrzenia.
Dodać szparagi; gotować 2 minuty.
W naczyniu do pieczenia wymieszać szparagi, paprykę i cebulę. W średniej misce wymieszać 1 1/2 szklanki sera i pozostałych składników do wymieszania; wlać do naczynia do pieczenia.
Piec 35-40 minut, posypując pozostałą 1/2 szklanki sera przez ostatnie 5 minut pieczenia, aż nóż włożony między środek a krawędź wyjdzie czysty.