Szparagi i ser Pesto Mac N
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj szparagów i Pesto Mac N Cheese. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przepis ten zachwycił 5067 osób. Mieszanka pesto rampa, masło, woda i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Omlet Pesto ze szparagami i kozim serem, Omlet z boczkiem ze szparagami i kozim serem, oraz Rampa Pesto.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i zarezerwowane łodygi szparagów do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez pięć minut, a następnie usunąć łodygi z wody.
Dodać szparagi do wody i gotować na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Szparagi wyjąć z wody i odstawić, rezerwując 2 szklanki wody.Zacznij gotować makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu, aż będzie bulgotanie i okazało się światło złoty brąz.
Wymieszać w mące i gotować na wolnym ogniu, aż powróci do jasnego złotego brązu.
Wymieszać w zastrzeżonej wodzie ze szparagami i serem i podgrzewać, aż sos zgęstnieje i ser się stopi.Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z ognia i wymieszać z musztardą, pesto i szparagami i wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Posypać pozostały ser na wierzchu i piec w nagrzanym piekarniku 177° aż złoty kolor na wierzchu i bulgotanie po bokach, o 30-40 protokół.