Szkliwione Miodowo-Czosnkowe Skrzydełka Z Kurczaka
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Szkliwione skrzydełka z kurczaka miodowo-czosnkowego mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 109 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sos chili czosnek, curry, sos rybny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Skrzydełka Z Kurczaka Glazurowane Miodem, Skrzydełka Z Kurczaka Glazurowane Miodem, oraz Skrzydełka Z Kurczaka Polane Miodem.
Instrukcje
Pierwsze 8 składników ubić w małej misce.
Umieść kurczaka w dużej plastikowej torbie do przechowywania na suwak.
Zalać marynatą miodowo-czosnkową kurczaka; uszczelnić worek i delikatnie wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400).
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Grill kurczaka, obracając od czasu do czasu, 35 minut lub aż złoty kolor ze wszystkich stron.
Skrzydełka mogą być pieczone w 400 na blasze do pieczenia w jednej warstwie 30 do 40 minut, obracając raz w połowie czasu gotowania.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.