Szewc jeżynowy babci wymaga około 1 godzina od początku do końca. Za 75 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 15. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 286 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką wodę, skrobię kukurydzianą, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 30%. Szewc brzoskwiniowo-jeżynowy babci, Babcine ciasto jeżynowe, oraz Ciasto jeżynowe babci są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubij 1 1/2 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i szczyptę soli w małej misce; odstawić.
Kremowa Sherry, wino musujące i Porto to świetny wybór dla szewca. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "