Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mąkę, cebulę, udko indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smoky Corn & Lobster Stew, Smoky Salmon Chive Spread, oraz Gulasz z Okry Najwa.
Instrukcje
1
Rozgrzać 12-calową patelnię ciężką (nie nonstick; korzystnie żeliwo) na średnim ogniu do gorąca, a następnie brązowe kłosy kukurydzy, w partiach, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na Kolbie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Pestki pokroić z kolb i odstawić na bok. Do średniego garnka włożyć kolby i jedwab.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Usuń skórę, kości i ścięgna z indyka (mięso rezerwowe)i dodaj do kolb wraz z wodą, 1 ćwiartką cebuli i 1 łyżeczką soli, a następnie gotuj energicznie, aż płyn zmniejszy się do około 3 filiżanek, 30 do 40 minut. Odcedzić bulion przez sito do miski, odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Mięso z indyka pokroić na 1/2 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
5
Grubo posiekać pozostałą cebulę, następnie gotować na maśle z 1/4 łyżeczki każda z soli i pieprzu na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 4 do 5 protokół. Wymieszać okra i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Posypać warzywa mąką i gotować, mieszając, 1 minutę. Wymieszać bulion kukurydziany i mleko. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, a następnie gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
7
Wymieszać ziarna kukurydzy i indyka, a następnie delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż ogrzeje się przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1
Rozgrzej piekarnik do 232° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
2
Do miski przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną oraz po 1 łyżeczce soli i pieprzu. Wymieszać ze szczypiorkiem. Zmiksować na maśle blenderem do ciast lub opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
O Cukrze Cukierniczym
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać maślankę i wymieszać widelcem, aż ciasto po prostu uformuje się (ciasto będzie wilgotne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Ciasto wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię, lekko posmarować mąką i zagnieść delikatnie 6-8 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
5
Rozwałkować ciasto na powierzchni posypanej mąką wałkiem do ciasta na prostokąt o wymiarach 12 na 6 cali (Grubość 1 cala), w razie potrzeby odbijając powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Do 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
6
Pokroić na 8 (3-calowych) kwadratów za pomocą mąki noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Przenieść herbatniki z metalową szpatułką do nieczystej blachy do pieczenia, układając 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Piec na złoty kolor, 12 do 15 minut, a następnie przenieść do stojaka do ostygnięcia do ogrzania. Połowę ciastek podziel poziomo i umieść każdą dolną połowę w płytkiej misce. Łyżkę dusić na biszkoptowych spodach i przykryć wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
Do Szczotkowania I Smażenia
1
Bulion kukurydziany można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić (przykryć raz ostygnie). Ziarna kukurydzy i mięso indycze schłodzić osobno w zamykanych woreczkach.