Szczypiorek Z Creme Fraiche, Jajami Przepiórczymi I Estragonem
Chive Blini z Creme Fraiche, jaj przepiórczych i estragonu jest bezglutenowe i pescatariańskie poranny posiłek. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać przepiórcze jaja, gruba sól, creme fraiche, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Blini Gryczane Z Wędzonym Łososiem, Creme Fraiche I Kawiorem, Wiosenna zupa grochowa ze szczypiorkiem i Crème Fraîche, oraz Crème Fraîche i szczypiorek puree ziemniaczane.
Instrukcje
Przygotować kąpiel z wodą lodową; odstawić na bok.
Umieść kilkanaście jajek w rondlu wystarczająco dużym, aby pomieścić je w jednej warstwie; przykryj zimną wodą o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść jaja do łaźni z lodem i ostudzić. W międzyczasie powtórz z pozostałymi jajami. Jajka obrać, zanurzając je w zimnej wodzie w razie potrzeby, aby usunąć kawałki skorupki. (Obrane jaja można schłodzić w szczelnym pojemniku na noc.)