Syrop Cytrynowo-Jagodowy

Syrop Cytrynowo-Jagodowy
Syrop cytrynowo-jagodowy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 146 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, koncentrat lemoniady, dżem truskawkowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Gofry Belgijskie Cytrynowe Z Syropem Jagodowym, Sałatka z melona, jagód i gruszek z syropem Cayenne-cytryna-mięta, oraz Sałatka z melona, jagód i gruszek z syropem Cayenne-cytryna-mięta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce, mieszając delikatnie, aż do wymieszania. Za pomocą lejka o szerokich ustach przenieść syrop do butelki; zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn