Swanson ® Zimowa zupa fasolowa z Pesto
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Swanson ® Zimowa zupa fasolowa z Pesto może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką pory, ziemniaki, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Swanson ® Zimowa zupa fasolowa z Pesto, Zimowy Tydzień Warzyw: Kale Pesto Pizza, oraz Zimowa Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew, ziemniaki, rzepa, por, seler i 1 3/4 szklanki bulionu w rondlu 6-quart na średnim ogniu do wrzenia.
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 15 minut lub aż warzywa będą miękkie-chrupiące.
Rezerwa 1/2 szklanki bulionu na łatwe Pesto bazylii. Wymieszać pozostały bulion, fasolę, liść laurowy i czerwoną paprykę w rondlu i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Podawać posypane łatwym Pesto bazyliowym.