Swanson ® Zimowa zupa fasolowa z Pesto

Swanson ® Zimowa zupa fasolowa z Pesto
Swanson ® Zimowa zupa fasolowa z Pesto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na zupę. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 166 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz seler, rzepa, ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Swanson ® Zimowa zupa fasolowa z Pesto, Zimowy Tydzień Warzyw: Kale Pesto Pizza, oraz Zimowa Zupa Jarzynowa.

Instrukcje

1
Marchew, ziemniaki, rzepa, por, seler i 1 3/4 szklanki bulionu w rondlu 6-quart na średnim ogniu do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
RzepaRzepa
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 15 minut lub aż warzywa będą miękkie-chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3
Rezerwa 1/2 szklanki bulionu na łatwe Pesto bazylii. Wymieszać pozostały bulion, fasolę, liść laurowy i czerwoną paprykę w rondlu i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pesto BazyliowePesto Bazyliowe
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
5
Podawać posypane łatwym Pesto bazyliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pesto BazyliowePesto Bazyliowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Magazyn