Swanson ® Zimowa zupa fasolowa z Pesto
Swanson ® Zimowa zupa fasolowa z Pesto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na zupę. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 166 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz seler, rzepa, ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Swanson ® Zimowa zupa fasolowa z Pesto, Zimowy Tydzień Warzyw: Kale Pesto Pizza, oraz Zimowa Zupa Jarzynowa.
Instrukcje
Marchew, ziemniaki, rzepa, por, seler i 1 3/4 szklanki bulionu w rondlu 6-quart na średnim ogniu do wrzenia.
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 15 minut lub aż warzywa będą miękkie-chrupiące.
Rezerwa 1/2 szklanki bulionu na łatwe Pesto bazylii. Wymieszać pozostały bulion, fasolę, liść laurowy i czerwoną paprykę w rondlu i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Podawać posypane łatwym Pesto bazyliowym.