Suwaki do ciasta krabowego z kremem koperkowo-kaparowym

Suwaki do ciasta krabowego z kremem koperkowo-kaparowym
Suwaki z ciasta krabowego z kremem koperkowo-kaparowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz krakersy saltynowe, pieprz, krem koperkowo-kaparowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suwaki z ciasta krabowego z sosem jogurtowo-koperkowym, Maryland Crab Cakes With Creamy Caper-Dill Sauce, oraz Krem Koperkowo-Kaparowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 6 pierwszych składników. Przykryć i schłodzić 30 minut.
2
Uformuj schłodzoną mieszaninę krabów na 12 pasztecików (po około 1/3 szklanki każda).
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
3
Umieścić bułkę tartą w płytkim naczyniu; pogłębiać obie strony pasztecików w bułce tartej. Smaż paszteciki na gorącym oleju, partiami, na dużej patelni na średnim ogniu 2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Na dolną połowę każdej rolki ułożyć 1 ciasto krabowe; na wierzchu rukolę i łyżkę kremu koperkowo-Kaparowego. Przykryć górną połówką rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
KremKrem
RolkaRolka
KrabKrab
KoperKoper

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn